Boon Beheer is een volledig zelfstandig familiebedrijf dat al 126 jaar opereert in de levensmiddelenbranche. Boon Beheer bestaat uit een full service groothandel en een detailhandelsdivisie, waar onder meer de formules MCD Supermarkten en Boon’s Markt deel van uitmaken. Onder Boon Beheer vallen eveneens de formules Boerenschuur, Agrimarkt en Kippersluis. Het familiale karakter van Boon Beheer zorgt voor een sterk persoonlijke betrokkenheid bij het dagelijks goed functioneren van de organisatie. Die betrokkenheid is iedere dag merkbaar. Want een tevreden klant staat voorop.

Boon Beheer beschikt over distributiecentra in Sliedrecht en Ridderkerk. Hier vandaan wordt de dagelijkse goederenstroom naar de winkels verzorgd. Vanuit de hoofdvestiging in Sliedrecht wordt met name opslag en distributie geregeld voor kruidenierswaren, fust en emballage. Hier is ook de afdeling logistiek en het servicebureau gevestigd. Vanuit het gloednieuwe distributiecentrum in Ridderkerk vindt de distributie plaats van koelvers- en diepvriesproducten.

De gehele Networking Infrastructuur is in beide distributiecentra vervangen.

Dit na een intensief traject qua design om de wensen van de organisatie af te stemmen op de te kiezen producten. Een stabiele, hoogwaardige, redundante, Multi-site en een vooral duidelijk te beheren oplossing waren de wensen van Boon Beheer.

Met de modulaire componenten van HP, de consolidatie van de Networking, trainingen aan de beheerders en de duidelijke gestructureerde projectaanpak hebben een perfecte oplevering tot resultaat gehad. Martin Kornet, beheerder bij Boon: "Het werkt fantastisch, maar gezien onze ervaringen met jullie als CAB kan dit ook niet anders".